F-Spexet 2015

Biljetter.

Biljettbokningen är stängd, eftersom föreställningarna redan har varit! Håll utkik här framåt januari–februari 2016 när vi släpper biljetterna till nästa års F-Spex. Texten nedan står kvar för referens – troligtvis är våra priser och villkor 2016 ganska lika de från 2015.

Priser

Biljettbåset

I ett svart bås på Teknologgården (utanför Chalmers kårhus på Johanneberg) står två glada spexare och säljer biljetter kl 12-13 varje vardag från och med tisdag den 18:e augusti. Där kan du betala kontant.

Över Internet

Du kan köpa biljetter helt utan att röra dig hemifrån! Skicka ett mail till biljetter@f-spexet.se och uppge följande information:

Du kommer få ett svar med instruktioner om hur du betalar via plusgiro.

Viktigt att veta

Hösten 2015 har vi tre föreställningar, och två av dem – tisdag 25:e och onsdag 26:e augusti – riktar sig främst till nyantagna studenter i Göteborg (s.k. Nollan). Dessa föreställningar är alkoholfria. Biljetterna kostar då 100 kr för nyantagna studenter, 150 kr för övriga studenter och ungdomar, och 250 kr för vuxna. I priset ingår utöver föreställningen en vegetarisk trerätters middag!

Måndag 24:e augusti har vi en föreställning där vi också säljer alkohol i baren. Vi har dock bara tillstånd att göra detta om minst hälften av våra gäster kan uppvisa kårleg i någon av Göteborgs studentkårer. Därför är det enbart studenter med kårleg som får studentpriset 150 kr på denna föreställning, och övriga biljetter kostar 250 kr.


Vår logga