F-Spexet 2014

Om F-Spexet.

Under våren och hösten kommer F-Spexet framföra 2014 års fantastiska uppsättning. Allt om denna finns att läsa om här och i underkategorierna till höger.

Vad är F-Spexet?

F-Spexet är Chalmers F-sektions studentspex. Men vad är ett spex?

Jo, det är teater fast lite galnare, lite roligare och lite bättre. Det blandas friskt teater med sång, dans, skämt och ordvitsar under tre spexiga akter. Dessutom serverar F-Spexets en eminent trerätters middag till föreställningarna. Något så bra får man väl inte missa?

Mat och Dryck

I middagen ingår förätt, huvudrätt och efterrätt. Vi bjuder på vatten men kommer sälja läsk och mineralvatten till föreställningarna. Vill man ta med sig egen dricka, till exempel vin, öl eller annan alkohol, är ni välkomna att göra så.

För en titt på menyn, se här.

Inrop till dem på scen

F-Spexet har toklat begreppet rösträtt alldeles helt underbart fel. Vi tillämpar nämligen inrop från själva publiken!

Genom att ropa regi mot scenen under pågående föreställningn tvingas ensemblen genomföra inropet efter bästa förmåga. Gör det svårt för våra ensemblister, har du en kul idé så tveka ej, ropa in till scen!

Ifall fantasin tryter kommer här några förslag:

- Hårdare! (när nån slår sig)
- Mer psykadeliskt!
- Byt dialekt!
- Manligare/Kvinnligare!
- Prata baklänges!
- Byt roller!
- Som en professor!
- Mer ordvitsar!
- På norska!
- I falsett!

Poster i F-Spexet

Undrat vilka poster eller grupper som finns i f-spexet, eller vad de gör? Kanske funderar du på att vara med själv i nästa års spex? Ta då en titt på Poster i F-Spexet


Vår logga