F-Spexet
SEP
16

Aspa F-spexet!

Efter 3 fantastiska höstföreställningar är det nu dags att utse nästa års spex!

Var du och såg våra föreställningar och är sugen på att vara med i det härliga gäng som ska sätta upp nästa års spex är du välkommen att komma på våra aspaktiviteter i läsvecka 3 och 5:

torsdag den 16/9 är det bullkalas i focus
tisdag den 28/9 är det spelkväll i signes


Kom och umgås med oss spexare och ha kul!
kan du inte komma vid något av dessa tillfällen men vill ha mer information och/eller aspa nästa års spex maila producent@f-spexet.se och kom med dina frågor.

Aspa F-spexet!!!

AUG
5

Ett Stort Tack!

Vi tackar en fenomenal publik som under vårföreställningarna delade vår glädje, fick oss att skratta och med glimten i ögat gärna klappade fram omstart på omstart. Ni värmde våra hjärtan och fick oss att inse att spex är meningen med livet (nåja, nästan i alla fall).

Men vänta! Givetvis kan vi inte avsluta utan en sprakande final - tre föreställningar då vi försöker att göra vårt yttersta för att överträffa allt vi tidigare har åstadkommit. Vi ser entusiastiskt fram emot att så många som möjligt kommer och tittar på oss den 30 augusti, 31 augusti och 1 september. Åter i Focus, en lokal med många minnen och glöd fortfarande glimrande i hörnen, inbjuder vi till härliga sensommarkvällar med insläpp kl. 18.00.

Den 17 augusti, första dagen på Nollningen med stort N, inleds Förmedlingen av biljetter med stort F. Se när, var och hur under "Biljetter".

Välkomna till en fysikalisk föreställning!

MAR
21

Lyckad Premiär!

Efter en mycket lyckad premiär laddar vi just nu batterierna inför nästa föreställning. Det är med stort nöje vi kan meddela att alla föreställningar är slutsålda. Missade du vårens föreställningar så kan du vara lugn, vi kommer att ha några i slutet av augusti också. Håll ögon och öron öppna samt ta en titt in på hemsidan då och då.
Om vi inte syns i vår hoppas vi verkligen att vi gör det under någon av förestållningarna i höst.

MAR
20

Premiärdag!

Spänningen ligger och darrar i luften, bara några få timmar kvar tills urpremiären av F-spexet 2010. Allt har fallit på plats och vi kan slå upp dörrarna för det bästa spexet någonsin.
Självklart vill du inte missa detta! som tur är finns det några biljetter kvar och dessa kan köpas i dörren, först till kvarn gäller!
Se årets meny och läs mer om Årets spex på Årets spex. För info om när och var se När och Var

MAR
16

Snart slutsålt!

Har du köpt biljett? Om inte är det nu hög tid att göra så, då biljetterna börjar att ta slut.
För att se vilka föreställningar det fortfarande finns biljetter kvar till titta in på Biljetter.
Se årets meny och läs mer om Årets spex på Årets spex

FEB
21

Biljettförsäljning

För tillfället går det inte att boka biljetter via hemsidan. Se istället Biljetter för mer information.

FEB
13

Årets spex

Temat för årets spex är nu officiellt: Se Årets spex för mer information.

NOV
11

Nytt spex

F-spexet 2010 är nu tillsatt och arbetet har precis börjat. I väntan på föreställningarna i mars ta en titt på våra gamla spex i menyn här intill